Algemene Voorwaarden

<18 geen alcohol

D-vine (ClaseAzulNederland) verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Privacygegevens

De persoonsgegevens die je aan ons verstrekt worden zorgvuldig en overeenkomstig ons privacy beleid verwerkt. 

Prijzen

Alle prijzen die op de websites van D-vine (ClaseAzulNederland) worden vermeld, zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten wanneer van toepassing. 

Minimale bestelwaarde

Voor bestellingen onder €90 worden €6,95 aan verzendkosten gerekend.   

Overeenkomst

De overeenkomst tussen jou en D-vine (ClaseAzulNederland) komt tot stand nadat je de bestelling op de website hebt afgerond en van ons een bevestigingsemail hebt ontvangen met daarin de details van je bestelling. 

Levertijd en levering

D-vine (ClaseAzulNederland) streeft ernaar om na ontvangst van de order en betaling de bestelling binnen 1 werkdag (op werkdagen voor 12 uur besteld) te verzenden, wat betekent dat je de bestelling binnen 2 werkdagen in huis hebt. Zendingen die bij ons geretourneerd worden omdat de bezorger niet kan afleveren, worden in overleg met jou opnieuw verstuurd. De extra kosten komen voor jouw rekening.

Gedeeltelijke leveringen

Indien de bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden geleverd informeren wij je zo snel mogelijk (meestal binnen 24 uur). Je hebt dan het recht de overeenkomst kosteloos te ontbinden. De kosten van de extra verzending worden door 52Wines opgenomen.

Herroeppingsrecht

Na ontvangst van het product op het door jou opgegeven adres heb je 14 dagen de tijd om zonder opgave van reden je bestelling te herroepen. Dit wordt gerekend vanaf de datum van aflevering van de volledige bestelling. 

Dit kun je doen door een email te sturen naar info@d-vine.eu. Vermeld hierbij het ordernummer en de datum van bestelling. Je kunt de bestelling retourneren naar:

D-Vine
KNSM-laan 293
1019LE Amsterdam

Je kunt er ook voor kiezen de bestelling zelf naar bovenstaand adres te brengen.

Jij draagt de rechtstreekse kosten voor terugzending van de bestelling. Het product dient in de originele verpakking en conform onze instructies teruggestuurd te worden. Jij bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan het product tijdens het terugzenden. Uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij het geretourneerde product hebben ontvangen, betalen wij jij de volledige aankoopbedrag terug, ex. verzendkosten indien van toepassing.

Betaling

Betaling kan geschieden per IDEAL, Visa, Mastercard, PayPal.

Beperkte geldigheidsduur

Het aanbod van D-vine (ClaseAzulNederland) heeft een beperkte geldigheidsduur. Dranken kunnen tijdelijk of permanent uit het assortiment gehaald worden.D-vine (ClaseAzulNederland) is zich niet verplicht dit te melden.

Eventuele fouten                                   

Tequila is een natuurproduct en het kan daarom voorkomen dat er een fout in de drank zit. Hier kan D-vine (ClaseAzulNederland) geen verantwoordelijkheid voor nemen.

Inhoudelijke onjuistheden

De inhoud van de webshop van D-vine (ClaseAzulNederland) is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en actueel gehouden. De geleverde producten kunnen echter soms iets afwijken van de beschrijving op de website.